Selecteer een pagina

Beste Keuze Hypotheken

De snelste door efficiëntie! Bekijk hier onze werkwijze:

Stap 1: Oriëntatie

Na het eerste telefonisch contact mailt u of upload u alle relevante financiële gegevens naar persoonlijk adviseur.

Binnen 24 uur maken wij een afspraak op kantoor of bij u thuis en ontvangt u een voorlopige financiële analyse, waarin de mogelijkheden besproken worden.

Stap 2: Eerste Actie

Wanneer u op grond hiervan besluit het adviestraject in te gaan, zal uw adviseur de analyse verder uitwerken en u drie scenario’s voorleggen waarin uw wensen, doelstellingen en mogelijkheden samenvloeien. Vervolgens wordt er op korte termijn een afspraak gemaakt op ons kantoor voor een adviesgesprek met een erkend financieel adviseur.

Stap 3: Financieel Rapport

Vervolgens zal uw hypotheekbemiddelaar een Financieel Plan uitwerken, waarin u krijgt voorgelegd en toegelicht welke mogelijkheden er in uw situatie zijn, bij welke geldverstrekker, tegen welke prijs en onder welke voorwaarden.

Omdat Beste Keuze Hypotheken met nagenoeg alle geldverstrekkers samenwerkt kunt u verzekerd zijn van een scherpe aanbieding.

Stap 4: Uitvoering en bemiddeling

In deze fase is het snel, efficiënt en correct aanleveren van aanvraagformulieren en documenten essentieel voor een voortvarende afwikkeling van uw aanvraag. Hoewel het uw eigen verantwoordelijkheid is, zal uw hypotheekadviseur u met raad en daad terzijde staan. Tot deze fasen behoren ook het tekenen van uw hypotheekofferte en de gang naar de notaris voor de ondertekening van de hypotheekakte en het ontvangen van de sleutel!

Neem Contact op met de Beste keuze hypotheken!

Nieuw veld